Как помагаме

Нашата цел е да Ви осигурим качествено медицинско обслужване и добронамерено и грижовно отношение към Вас и вашето семейство. Нашите специалисти лекуват широк спектър от здравословни проблеми при жените от всички възрасти. Ние знаем колко важно е за Вас да получите грижата и вниманието, което заслужавате и затова работим усърдно и с внимание към детайла. При нас можете да разчитате на открита и ясна комуникация, а също и на отговори на всичките въпроси, които ви вълнуват.

Ето какво можете да очаквате от нас:

Първо ще се запознаем – всеки пациент е уникален и има история, която ние трябва да разберем преди да диагностицираме и да третираме проблема Ви.

Ние ще си сътрудничим – с вас, по Ваше желание с вашия личен лекар или друг специалист, посочен от Вас. Също ще бъде добре да ни покажете епикризи или изследвания, които могат да дадат ценна информация и да помогнат за вашето лечение.

Ние ще бъдем максимално отговорни и стриктни при даването на информация за резултатите от изследванията Ви. Знаем колко дълго изглежда времето, прекарано в очакване на резултати, касаещи здравето Ви.

Ние, в АГ център ГИНЕА искаме да Ви покажем уважение, разбиране и съпричастност – за да имате поне едно място, където да се почувствате по-сигурни и обгрижени в тези толкова несигурни времена.